Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Ångdusch TylöHelo Impression i130 vit

Fler bilder

Ångdusch TylöHelo Impression i130

Egen ångdusch hemma från TylöHelo. Impression i130 ger en helt privat badupplevelse med flexibel lösning som lätt kan anpassas efter befintlig planlösning och passar de allra flesta badrum.

TylöHelo ångdusch i130 bygger på samma unika profilsystem som övriga ångduschar i TylöHelos Impression-serie och är tillverkad helt i aluminium, glas och högblank akryl. Med sina sparsamma yttremått lämpar sig ångdusch Impression i130 väl i det lilla eller medelstora badrummet och för alla som vill ha en egen spa-upplevelse.

I Impression i130 ångdusch kan du njuta av både en avkopplande ångdusch och en vanlig dusch med både takdusch och handdusch. Ångduschens funktioner styrs enkelt på panelen med touchkontroll på duschpelaren.

Ångduschen levereras med en snygg och bekväm sittpall, de vackra vita pallarna är av formpressad högtryckslaminat och visar prov på extremt god form.

Ångbadet går även att få med golvkar som har justerbara fötter och ett inbyggt vattenlås. Karet ger en extra bygghöjd om 100 mm vilket ger en total yttre höjd på 2200 mm för en Impression monterad på kar.

Varenda detalj har en designfinish som är väl genomtänkt och vacker att titta på. Ångmunstycket har fack för doftessenser som tillför badet en extra dimension. Här finns heller inga onödiga skrymslen eller smutsfällor, vilket underlättar rengöringen.

Visas i vår utställning


Från: 66 300 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: TYIMPRESSION130

Dokument och anvisningar