Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Badrumsmöbler Vedum

För Vedum betyder hållbar design att företaget formger badrumsmöbler som kan användas och älskas länge, tåla både handens och ögats slitage och alltid kännas relevanta, intressanta och levande.

ELLE Decorations redaktion har 2017 valt ut sina åtta badrumsfavoriter ur Vedums sortiment. Du hittar dem med ett favoritmärke och motivering bland produkterna. 

Vedum Kök och Bad är ett gammalt snickeriföretag med nya idéer. Vedum fyller snart 100 år och vann utmärkelsen 2015 "Årets badrum" med serien Free. Miljö och kvalitet är riktmärken för produktionen och det märks på deras produkter. Användbart och hållbart. 

Badrumsmöbel är ett produktpaket som kräver anslutning till el, vatten och avlopp för att fungera. Vi kan hjälpa dig med att planera och rita ditt badrum. Presentera dina badrumsmått och låt oss lämna ett förslag. Se vår tjänst CADritning.

Oavsett vilken Vedum serie du är intresserad av, vill vi gärna hjälpa dig i butiken så att du blir helt nöjd med ditt köp. Kom för att uppleva hur Vedums badrumsmöbler verkligen fungerar och känns.

Här i vår E-handel kan hela Vedum Badsortiment ses och köpas. Dessutom erbjuder vi fraktfri leverans.

Se aktuell kampanj här!