Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Vedum Zone

2018 års nyhet! Vedum Zone står för harmoni och lugn, ditt badrum ska bli en plats att återhämta sig i. De rundade formerna och formspråket hjälper dig att landa i din tillvaro och ger dig en möjlighet att vara här och nu i din egna zon.

Vedum Zone kommer i sex stycken olika kombinationer och alla har de det karaktäristika tvättstället som går ner i topplattan men har höga kanter. Med ett fåtal delar går det att göra ett otal kombinationer!

Tvättställshon kan väljas mellan oval eller rund form och kännetecknas av att de har ett mjukt och stilrent uttrycka som försökts av de stenliknade, exklusiva materialet Solid Surface.

Vedum Zone är en komplett serie där tvättställen monteras semi-nedfällda i en topplatta och kompletteras med underskåp, speglar och högskåp. Du väljer helt enkelt först vilket tvättställ som passar dig, och sen kan du välja underskåp efter dina behov.

Som exempel; om du väljer tvättställ 1600 med oval ho så kombinerar du detta med underskåp för tvättställ 1000 och ett underskåp med förvaring 600 och dessa finns med en eller två lådor. Du skapar ditt egna badrum med hjälp av dessa moduler!

Zone levereras monterat. Nu erbjuder vi dessutom fraktfri leverans.

*) Se Vedum 12 standardkulörer.

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2