Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Manöverpanel

En manöverpanel, även kallat styrpanel, används till elektriska aggregat som inte har någon styrenhet direkt på bastuaggregatet. Du skall välja ett aggregat av E-modell som har en separat styrenhet.

Det smidiga med att ha en extern manöverpanelen till bastun är att du inte behöver ta dig in i bastun för att starta aggregatet utan du kan placera styrpanelen undanför och smidigt starta aggregatet, slå igång timern som startar bastuaggregatet om ett visst antal timmar. I Med vissa manöverpaneler kan du även styra belysningen i bastun samt luftfuktigheten.

Till vissa styrpanelen finns det även en tillhörande app till din smarttelefon som gör att du kan styra din bastu via ditt hemma nätverk och Wi-Fi.

Vi hjälper dig att hitta rätt styrpanel till ditt bastuaggregat och ditt basturum. Här visar vi de olika manöverpaneler som fungerar till olika aggregat.

Till Helo, Huum, Tulikivi och Tylö ligger de däremot i samma kategori som aggregatet eftersom de endast fungerar ihop med aggregat av samma märke. 

per sida

per sida