Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Northern Lights basturum

Northern lights erbjuder monteringsfärdiga basturum. Deras breda modellserie erbjuder ett basturum för alla badrum, oavsett storlek.

Dessa basturum är ett bra alternativ till en platsbyggd bastu eller för dig som inte har så mycket plats i badrummet. Aura-bastun är utvecklad för att kunna monteras ihop i små utrymmen, tex i en nisch, ett hörn eller där ett tidigare badkar har stått. Du kan även utan problem använda glasväggen som en duschvägg och spara in på utrymmet. Du ska inte behöva bygga om badrummet för att kunna införskaffa en badrumsbastu!

Detaljerna är väl genomtänkta - allt ifrån den moderna, stilrena designen till inredningen och belysningen. Lavarna går att vika upp och dörrarna att fälla in för maximal utrymmesbesparing och aggregatet kan kopplas direkt till elnätet för att undvika nya elinstallationer.

Det väsentliga i en behaglig bastuupplevelse är en fungerade luftcirkulation, och tack vare att alla rummen i Aura har inbyggd fläkt som ger frisk luft och fördelar värmen i rummen – vilket ger dig en behagligare och längre bastuupplevelse.

Alla basturum har en lyxig inredning med stora glaspartier och ett brett utbud på färgkombinationer.

Det finns även en rad olika tillval att välja mellan som takgaller, mugghållare till bastudörren, stjärnbelysning samt hörnmodeller för dig som vill spara ytterligare plats.

per sida

per sida