Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Basturum NL1512 Aura

Fler bilder

Basturum NL15 Aura

Basturummen i Aura 15 är de bredaste rummen och har samma höga kvalité och samma genomtänk som de mindre, men här kan du dela på upplevelsen men nära och bekanta.

NL-15 serien är tänkt för hörn och genom att placera ingång vid en hörnvinkel så tappar du inget utrymme och samtidigt ser inte basturummet ut som en låda i badrummet. De stora glaspartienerna öppnar upp och varken bastun eller badrummet känns instängt.

NL1516 har tack vare sin storlek även en L-formad övre lave som gör badupplevelsen lite mer njutbar eftersom du nu har så mycket plats. I övriga rum så är den nedre laven rejäl och ut till glaset så att du lätt kan sträcka ut benen.

Al-inredning och svart omramning är standard, men precis som att du kan välja viljet storlek som passar ditt badrum kan du väja mellan tre olika färgval så att basturummet matchar din omgivning. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

I standardutrustningen ingår: aggregat och stenar, belysning under lave, termometer, stäva/skopa och luftfläkt.

Tillval: Takgaller, handtag med mugghållare, stjärnbelysning, elkabelserie och till vissa modeller även ett 6kW aggregat med fjärrstyrning.

Vid köp via hemsidan kommer vi återkomma till dig ang val av fäg och hörnplacering, du väljer endast storlek. 


Från: 61 600 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: NL15AURA

Dokument och anvisningar