Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Tältbastu Mobiba MB-104

Tältbastu ger dig möjligheten att bada bastu där du kanske inte kan eller får bygga ett bastuhus. Ett bastutält kan enkelt tas med på utflykten, vilket gör att du kan erbjudas vedeldad bastu på fället, i skärgården eller hemma i trädgården.

Tältbastu MB104 är ett stort tält som rymmer mellan 10-12 personer och har ett smidigt förtält som du kan använda till omklädningsrum.  Det är lätt att transportera och sätta upp och ett utmärkt alternativ för dig som behöver en bastu med i båten, på skotern eller fyrhjulingen. Det mobila bastutältet sätts enkelt upp och på 45 min har du en vedeldad bastu som är varm och härlig. I priset ingår nämligen både tältduk och kamin!

Men MB-104 är inte bara en bastu. Tack vare den borttagbara mellanväggen och extra skorstensuttaget kan den användas som boende, jaktledningscentral, värmestuga, arbetsbod eller vad du nu behöver ett varmt och skönt utrymme till.

Bastutältet finns i två färger, en lite mörkar grön och en ljusare beige. Uppge vid beställning vilket färg du önskar.

Tältbastu MB-104 levereras från oss med ett stort panoramafönster så att även utsikten blir en del av bastubadet. Vill du ha mer info ang tältbastu, tveka inte att höra av dig!

  • Lagerstatus: Beställningsvara

Pris 23 400 :-

Produktinformation

Mått: H:1,95 m x B:1,95 m x L 4,10 m
Artikelnr: MB104P

Dokument och anvisningar