Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Bastuaggregat Helo Havanna STS

Fler bilder

Bastuaggregat Helo Havanna STS

Helo Havanna är en riktigt ögonfångare. Stilren design i jetsvart, rundade hörn och den karakteristiska ång-vingen på toppen ger finess till bastuaggregatets utseende.

Helo Havanna är ett bastuaggregat som är anpassat för hemmamiljö i villa och i lägenhet, anpassad för att passa i basturum mellan 5–13 m3. Havanna är väggmonterad med kan även placeras på golvstativ (tillval).  

Havanna STS har en inbyggd termostat och en timer med ett föruppvärmningsintervall på 8 timmar och en gångtid på 0–4 timmar. Reglagen är lätta att använda och placerad lättillgängligt högt uppe på sidopanelen. Vid installation väljer du enkelt vilken sida du önskar reglagen på.

En av Havanna unika egenskaper är den har tre nivåer i sitt stenmagasin , justerbar för att passa 20 kg, 28 kg eller 35 kg bastu stenar. En mindre mängd stenar värmer upp snabbt och ger en fin skarp ånga, medan en större stenmassa kommer att skapa mjuk rund värme.

  • Helo BTW
  • BWT från Helo innebär flera bastuupplevelser i en lösning och i ett bastuaggregat. Genom ett BWT-aggregat så kan du enkelt uppleva en bastu som är het, torr, varm, ånga eller en egen önskad kombination. Därutöver tillkommer möjligheten att fylla bastun med lugnande aromer eller mineraler. Med en BWT-READY bastuaggregat från Helo är det allt möjligt.

Från: 5 664 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: TYHELOHAVANNASTS