Facebook Pixel
Växla Nav

Bastuaggregat Helo Ringo

Från 6 128 :-
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
TYHELORINGOCON

Helo Ringo är ett pelarformat bastuaggregat som är golvstående. Ringo erbjuder både torrbastu, våtbastu och ångbastu tack vare sin BWT-magasin.

 Den runda formen i Helo Ringo ger mjuk men stark ånga eftersom den robusta behållaren rymmer upp till 70 kg bastustenar.

Bastuaggregatet Ringo är lätt att installera och en ren glädje att använda. Aggregatet är golvmonterad, har justerbara ben och monteras sedan på en vägg eller bastu.

Ringa har inbyggd manöverpanel och de tydliga och användarvänliga reglagen finns i värmarens bottenpanel. Värmaren styrs med en termostat och en 12 timmars timer med en 9 timmars förinställd tidsram och en uppvärmningstid på 0-3 timmar.

  • Helo BWT
  • BWT från Helo innebär flera bastuupplevelser i en lösning och i ett bastuaggregat. Genom ett BWT-aggregat så kan du enkelt uppleva en bastu som är het, torr, varm, ånga eller en egen önskad kombination. Därutöver tillkommer möjligheten att fylla bastun med lugnande aromer eller mineraler. Njut av din favoritbastu ensam eller dela olika bastuupplevelser med familj och vänner. Med en BWT-READY bastuaggregat från Helo är det allt möjligt.
  • BWT: s flexibilitet från Helo innebär flera möjligheter till en behaglig bastuupplevelse.
Produktinformation
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020