Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Bastuaggregat Helo Roxx

Fler bilder

Bastuaggregat Helo Roxx

Helo Roxx har ett stilrent utseende som utmärker sig tack vare att stenmagasinet får synas. En design som blandar den moderna industriella designen med inslag av natursten. Helo Roxx är Helo BWT-READY

Med stort stenmagasin så garanterar det ett bastubad med behaglig mjuk ånga och värmen fördelas genom den stora mängden stenar. Värmen lagras effektivt i stenarna, vilket gör Helo Roxx till en favorit för bastuälskare. När vatten hälls på nästan 40 kg stenar ger det en behaglig och jämn mjuk ånga.

Helo Roxx styrs med hjälp av manöverpanelerna Pureeller Elite, välj själv vilken manöverpanel som passar ditt behov.

  • Elite
  • Manöverpanel för maximal bekvämlighet. Funktioner såsom veckoschema, individuella program, personliga användarprofiler och WiFi.
  • Pure
  • Tydlig manöverpanel med en kompakt elegant design som ger dig tydlig översikt över funktionerna, med några få knapptryck ställer du enkelt in belysning, temperatur och bastutid.

Du kan välja mellan att montera Helo Roxx på golvet eller integrera Roxx i bastuns inredning.

  • Helo BTW
  • BWT från Helo innebär flera bastuupplevelser i en lösning och i ett bastuaggregat. Genom ett BWT-aggregat så kan du enkelt uppleva en bastu som är het, torr, varm, ånga eller en egen önskad kombination. Därutöver tillkommer möjligheten att fylla bastun med lugnande aromer eller mineraler. Njut av din favoritbastu ensam eller dela olika bastuupplevelser med familj och vänner. Med en BWT-READY bastuaggregat från Helo är det allt möjligt.

Från: 14 506 :-

Till: 20 805 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: TYHELOROXXPKT

Dokument och anvisningar