Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Basturum NL1009 Aura

Fler bilder

Basturum NL1009 Aura

Badrumsbastu som går att få in i de allra flesta badrum tack vara sin kompakta storlek och att den är möjlig att fälla ihop!

Northern Lights Aura är genomtänkta och har hög kvalité, de stora glaspartierna ger en känsla av rymd samtidigt som den är kompakt men stilren i både design som inredning.

Att basturummet är så litet påverkar inte själva bastubadet och rummet har en inbyggd fläkt som jämnar ut värmen vilket ger en längre och behagligare badupplevelse. Aggregatet kan även kopplas direkt till elnätet för att slippa utföra nya elinstallationer.

Belysningen i bastun är placerad under sittlaven men det går även att välja till takbelysning i form av stjärnhimmel. Lavarna går dessutom att vika upp och dörrarna att fälla in för att spara plats när man inte använder bastun - perfekt för dig som har ett litet badrum!

Basturummet har svart exteriör och al-inredning som standard, men kan även fås i vit exteriör och med vit eller svart inredning på väggarna. Allt för att rummet ska matcha just ditt badrum. 

I standardutrustningen ingår: aggregat och stenar, belysning under lave, termometer, stäva/skopa och luftfläkt.

Tillval: Takgaller, handtag med mugghållare, stjärnbelysning, elkabelserie.

Vid köp via hemsidan kommer vi återkomma till dig ang val av fäg och hörnplacering.

  • Lagerstatus: Beställningsvara

Pris 58 520 :-

Produktinformation

Träslag: Al
Färg: Vit
Mått: 1050mm x 950mm
Höjd: 2020mm
Artikelnr: SSNL1009A