Facebook Pixel
Växla Nav

Fira Valborg kring din egen majbrasa

Fira Valborg kring din egen majbrasa

Våren och Valborgsmässoafton närmar sig med stormsteg. Med våra eldkorgar och utekaminer kan du skapa dig din alldeles egen majbrasa hemma på tomten. Morsös eldkorgar Fire Pot och Ignis inbjuder till fantastisk värme och mys och låter dig få din alldeles egna lägereld. Fire Pot och Ignis är stilrena med rena linjer och funktionell design, och med sina nätta storlekar kan du flytta omkring din eldkorg dit du vill ha den för stunden.

Förgyll de svala kvällarna och njut av den härliga värmen och vackra flammorna. Grilla marshmallows, eller varför inte köpa till ett grillgaller för att kunna laga mat över den öppna elden på ett genuint och gammeldags vis?

Förläng sommarkvällarna eller lys upp vintermörkret. En öppen eld ger en mysig atmosfär och frid i sinnet. Vi har även utekaminer som blir till ett vackert konstverk på din uteplats samtidigt som de skänker värme och en härlig stämning. Vi erbjuder ett stort utbud av eldkorgar, eldfat och utekaminer. Nedan finner du några utav våra favoriter.

 

Ignis eldkorg

Eldkorg Ignis består av emaljerat gjutjärn och klarar därför av årets alla årstider med bravur.

 

Fire Pot eldkorg

Eldkorg Fire Pot har med sin höga rygg ett praktiskt vindskydd och plåten är gjord i stålplåt lackerad i värmebeständig svart färg.

 

Rais Ra

Rais Ra är ett gediget eldfat som verkligen låter elden komma till sin rätt. Ett vackert eldfat som sticker ut på ett stilfullt sätt oavsett placering. Fatet ligger löst i ringen så att det kan justeras att ligga vågrätt eller med en lutning upp mot vinden. Tillverkad av högsta kvalitet, det obehandlade stålet har genomgått en oxideringsprocess under bar himmel: vind, temperatursvängningar och regn har gemensamt bidragit till den vackra patinan.

 

Nordpeis Air

Nordpeis Air är både en utekamin / brasa och en grill. Du kan själv välja till delar för att anpassa din Air utefter dina behov. Air har en ren och stilren design och ger härlig värme och hjälper till att skapa en mysig stämning på din altan eller trädgård. Samlas runt Air för mysiga stunder och goda måltider. Här kan du se en video om Nordpeis Air utekamin och grill.

 

Utekamin Tipi

Heta Tipi är omåttligt populär och är gjord i cortenstål som med tiden får en härlig patina av rost som fungerar som ett skyddande lager. Din Tipi utekamin kan stå framme året runt oavsett väder och årstid och blir bara vackrare med tiden. Vi har flera olika utekaminer som alla fungerar lika bra som mysbrasa i trädgården som till matlagning. Tipi finns i 3 olika höjder så att du kan hitta den som passar just dig.

 

Utekamin Terrazza

Terrazza är en tuff och rustik skorstensfri utekamin från Jøtul och är tillverkad i cortenstål och kan stå ute året runt. Terrazza är en läcker inredning till din terrass som sprider både värme och hemtrevnad. Med sin stora öppning får du god insyn även från sidorna så att ännu fler kan njuta av elden samtidigt. Denna modell är Terrazza XL, men finns även i en mindre variant.

4 månader sedan
200 view(s)
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020