Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Täljstenskamin Jötul F377 High Top Advance

Jötul F377 HT Advance är en hög täljstenskamin med möjlighet att addera mer värmelagrande sten. Den är klädd i vacker täljsten på sidor och topp och har ett praktiskt lagringsuttymme i sockeln med en flyttbar hylla. Modernt och elegant formspråk.

Tack vare det användarvänliga luftreglaget håller sig de stora glasytorna rena på ett enkelt sätt och ger en fantastisk insyn till elden.

Jötul F370 Advance serien har världens mest beömda kamin design. Då 370-serien lanserades fick den priset Red Dot; Best of the best som den allra första kaminen och den allra första norska produkten. Med Advance var det viktigt att identifiera vad det var som gjorde 370 till den stora succé och prisvinnare som den blev och därefter se hur vi kunde förbättra den ytterligare. Målet var att behålla det som fungerade och förbättra det som kunde förbättras.

Jötul F370 Advance serie vann 2017 en iF DESIGN AWARD i kategorin möbeldesign. iF DESIGN AWARD är Tyskland´s äldsta och en av världens mest prestigefyllda designpriser. Man har belönat produkter med utsökt design i mer än 60 år.

25 års garanti på utvändigt gjutgods vid registrering.

Energideklaration A

 • Lagerstatus: Beställningsvara

Pris 35 900 :-

Produktinformation

Färg: Svart
Effekt: 3,9 - 9,0 kW
Verkningsgrad: 78 %
Vikt: 271 kg
Höjd: 1551 mm
Bredd: 494 mm
Djup: 489 mm
Rökrörsdiameter: 150 mm
Miljömärkningar: Ren förbränning
Artikelnr: JO21051148
 • Ditt namn *

  Ditt telefonnummer

  Om du vill bli uppringd.

 • Din epostadress *

  Välj ämnesområde *

 • Meddelande *

Min förfrågan

  * Obligatoriska fält