Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Gjutjärnskamin Jötul F378 High Top Advance

Jötul F378 HT Advance är en hög gjutjärnskamin med möjlighet att addera mer värmelagrande sten. Den har en gjutjärnslucka i sockeln framför det praktiska lagringsuttummet med en flyttbar hylla. Kaminen har moderna linjer som sträcker sig ända ned till golvet.

Tack vare det användarvänliga luftreglaget håller sig de stora glasytorna rena på ett enkelt sätt och ger en fantastisk insyn till elden.

Jötul F370 Advance serien har världens mest beömda kamin design. Då 370-serien lanserades skakade den om designlandskapet för kaminer då den fick priset Red Dot; Best of the best som den allra första kaminen och den allra första norska produkten. Med Advance var det viktigt att identifiera vad det var som gjorde 370 till den stora succé och prisvinnare som den blev och därefter se hur vi kunde förbättra den ytterligare. Målet var att behålla det som fungerade och förbättra det som kunde förbättras.

Jötul F370 Advance serie vann 2017 en iF DESIGN AWARD i kategorin möbeldesign. iF DESIGN AWARD är Tyskland´s äldsta och en av världens mest prestigefyllda designpriser. Man har belönat produkter med utsökt design i mer än 60 år.

Svart lack.

25 års garanti på utvändigt gjutgods vid registrering.

Energideklaration A

 • Lagerstatus: Beställningsvara

Pris 28 900 :-

Produktinformation

Färg: Svart
Effekt: 3,9 - 9,0 kW
Verkningsgrad: 78 %
Vikt: 200 kg
Höjd: 1534 mm
Bredd: 443 mm
Djup: 453 mm
Rökrörsdiameter: 150 mm
Miljömärkningar: Ren förbränning
Artikelnr: JO21051149
 • Ditt namn *

  Ditt telefonnummer

  Om du vill bli uppringd.

 • Din epostadress *

  Välj ämnesområde *

 • Meddelande *

Min förfrågan

  * Obligatoriska fält