Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Braskamin Rais Pilar 153, svart

Rais pilar 153

Rais Ny Pilar representerar en enastående design: cirkelrund med en överväldignade insyn till lågorna genom den överdådiga glasluckan. Som en majestätisk skulptur sätter den en prägel på rummet som verkligen syns. Inget mindre än design av internationell klass. Dessutom styrs lufttillförseln automatiskt, man behöver inte ens tänka på att justera draget då automatiken ser till att kaminen brinner optimalt. Man tänder upp och stänger till luckan - den klickar själv på plats med ett teknisk sett läckert självstängningssystem.

Finns i olika höjder och utförande - uniq, nickel, vit, mocca, silver och svart. Rena linjer, slät och enkel, cirkelrund kamin med stor, välvd lucka av glas. Rais Pilar finns i två höjder och kan kompletteras med ett värmemagasin i täljsten. Här kan du själv se hur du kan påverka utssendet på din Raiskamin.

Kaminen kan monteras med en smart, steglös och gnidningsfri vridsockel. Man vrider enkelt kaminen med hjälp av handtaget och möjligheten finns att vrida kaminen 70, 160 eller 360 grader.

Priset avser svart 153 utan tillval. (Bilden visar Pilar 180)

  • Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning


Pris 44 900 :-

Produktinformation

Färg: Svart
Effekt: 3-6 kW
Verkningsgrad: 83%
Vikt: 144 kg
Höjd: 1525 mm
Bredd: 456
Djup: 456
Rökrörsdiameter: 150 mm
Artikelnr: RAISP153S