Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Braskamin rais pilar 180, uniq

RAIS Pilar 180 är en braskamin i världsklass. Färgen Uniq skapas genom att kaminen låts stå utomhus i flera veckor för att korrodera. sedan tas den in och lackeras. Detta skapar ett helt unikt mönster och färg på din spis.

Enastående design: cirkelrund med en överväldignade insyn till lågorna genom den överdådiga glasluckan. Som en majestätisk skulptur sätter den en prägel på rummet som verkligen syns. Inget mindre än design av internationell klass. Dessutom styrs lufttillförseln automatiskt, man behöver inte ens tänka på att justera draget då automatiken ser till att kaminen brinner optimalt. Man tänder upp och stänger till luckan - den klickar själv på plats med ett teknisk sett läckert självstängningssystem.

 Finns i olika höjder och utförande - uniq, nickel, vit, mocca, silver och svart. Rena linjer, slät och enkel, cirkelrund kamin med stor, välvd lucka av glas. Rais Pilar finns i två höjder och kan kompletteras med ett värmemagasin i täljsten. Här kan du se hur du kan påverka utseendet på din Raiskamin.

Kaminen kan monteras med en smart, steglös och gnidningsfri vridsockel. Man vrider enkelt kaminen med hjälp av handtaget och möjligheten finns att vrida kaminen 70, 160 eller 360 grader.

Priset avser Pilar 180 Uniq, utan tillval.

 • Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning


Pris 63 900 :-

Produktinformation

Effekt: 3-6 kW
Verkningsgrad: 83%
Vikt: 153 kg
Höjd: 1525 mm
Bredd: 456 mm
Djup: 456 mm
Rökrörsdiameter: 150 mm
Miljömärkningar: Svanenmärkt
Artikelnr: RAISP180U
 • Ditt namn *

  Ditt telefonnummer

  Om du vill bli uppringd.

 • Din epostadress *

  Välj ämnesområde *

 • Meddelande *

Min förfrågan

  * Obligatoriska fält