Facebook Pixel
Växla Nav

Rais Viva L 160

Från 39 900 :-
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
RAISVIVA160CON

Låt Rais Viva L 160 bli en skulptur i ditt hem med levande eld. Du har även möjligheten att själv anpassa din braskamin tack vare att du själv kan välja bland annat färg och handtag.

Rais är kända för sin stilrena design, och eleganta Viva L 160 är en hög braskamin med samma stilfulla känsla. Med en mycket stor glasruta och stor brännkammare får du mer glädje av elden och du väljer själv om du vill ha sidoglas eller ej.

Väljer du tillvalet Clever Air så kommer din eldstad utstråla sublim enkelhet tack vare att luckan kommer möta omramningen utan ett synligt spjällhandtag. Clever Air sköter och styr luftregleringen och förbränningen, utan att du behöver göra något.

För att kaminen ska passa ännu bättre i ditt hem kan du även välja till en annan färg än den svarta finish som Viva L kommer i. Lägger du till Rais Viva färgtillägg på din order hör vi av oss till dig om val av färg. Utöver färgval kan du även välja till ett annat handtag till din braskamin. Standardhandtaget kommer i svart trä, men finns även i andra färger och material.

Produktinformation
Höjd 1618 mm
Bredd Ø470 mm
Vikt 120 kg
Effekt 3 - 7 kW
Verkningsgrad 80 %
Rökrörsdiameter 150 mm
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020