Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Rais Visio Gas 2-sidigt glas

Med en gasinsats från danska Rais får du eld, mys och enkelhet i samma prdoukt. Här presenteras Rais visio gas hörnmodeller med 2-sidigt glas.

Oavsett om du vil få en lite mindre eldstad eller en stor så har Rais något för dig. Deras tre hörnmodeller har glas i storlekarna 70, 90 eller hela 160 cm och finns så klart både som höger- eller vänstermodeller. Välj sedan hur du vill att omramningen skall se ut efter just dina förutsättningar så att du får en eldstad som passar just dig och ditt hem.

Elden styr du enkelt med den medföljande fjärrkontrollen eller via Rais app i din telefon eller surfplatta. Du startar elden med ett knapptryck, ljusterar lågorna steglöst och släcker elden lika enkelt. 100% mys, stämning och värme men med minimalt med jobb som att hugga och bära in ved. Elden i din Rais Visio Gas stiger upp ur de keramsika vedträna och tillsammans med den ledbelysta glödbädden är det minimala skillnader mot en vedeldad kamin.

Skorstenssystemet till din Rais visio Gas tar hand om både till- och frånluft i samma rör så att du alltid får en optimal förbränning. Du får också möjligheten att gå ut genom en yttervägg med gasskorstenen och avsluta den med en väggventil. Du behöver alltså inte gå upp genom hela huset som på en vedeldad kamin om du placerar din gasinsats vid eller nära en yttervägg.

Visio Gas kan drivas med gasol på flaska eller om du har stadsgas framdraget så går den även att koppla på befintliga gasledningar. dock måste alternativet för stadsgas väljas vid beställning då denna justering görs i fabrik.

Gasolförbrukningen är på maxeffekt 25 timmar på 10 kg propan och i Rais Eco mode 35 timmar.

 


Från: 60 500 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Rökrörsdiameter: 150 mm
Artikelnr: RAISVIG2SPKT

Dokument och anvisningar

 • Ditt namn *

  Ditt telefonnummer

  Om du vill bli uppringd.

 • Din epostadress *

  Välj ämnesområde *

 • Meddelande *

Min förfrågan

  * Obligatoriska fält