Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Rais visio ga frontglas miljöbild

Fler bilder

Rais Visio Gas frontglas

Rais Visio gasinsats med frontglas kan väljas i flera sorlekar beroende på om du vill ha en mindre eldstad eller en stor och bred.

Med en gasinsats från Danska Rais har du många möjligheter till att designa din alldeles egna eldstad, allt från äldre klassisk design med spiselkrans till något modernt i betong eller kanske corten?

Lägg också till enkelheten med en gaskamin, starta med ett knapptryck och justera lågornas höjd steglöst med den medföljande fjärrkontrollen, sätt en timer på när brasan ska tändas eller släckas så du kan tänka på annat. LED-belysning skapar en realistisk glödbädd och lågorna som leds upp genom de keramiska vedträna ser i princip ut som om de faktisk brinner som riktiga vedträn. Detta i kombination med Rais höga kvalitetstänk ger dig en alla möjligheter för en mycket trevlig eldstad i ditt hem.

Skorstenen reglerar tilluften åt dig för enklaste och renaste förbränning och ger dig också möjligheten till att dra ut den genom en yttervägg till en väggventil, du behöver alltså inte gå up pgenom hela huset beroende på var du väljer att placera din nya eldstad. 

Rais Visio gas med frontglas finns i tre storlekar på glaset, 70 cm, 190 och 160 cm!

Har du stadsgas i din bostad kan du ansluta den till dina befintlga gasledningar, detta tillval måste dock göras vid beställning och kan ej jsuteras i efterhand. Har du inte gas framdraget kan Visio gas så klart eldas med gasolflaskor. Gasolförbrukningen är på maxeffekt 25 timmar på 10 kg propan och i Rais Eco mode 35 timmar.


Från: 59 500 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Dokument och anvisningar

 • Ditt namn *

  Ditt telefonnummer

  Om du vill bli uppringd.

 • Din epostadress *

  Välj ämnesområde *

 • Meddelande *

Min förfrågan

  * Obligatoriska fält