Facebook Pixel
Växla Nav

Kalfire Heat Pure 65-2

69 900 :-
Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning

Artikelnr
SSKF65-2

Kalfires Heat Pure 65-2 är en insats med två glassidor tänkt för hörnplacering. Glaset är utan skarvar samt saknar nedrre ram för att ha ett så diskret utseende som möjligt. Kalfire har dessutom ett smart tilluftsystem som förenklar draget i sorstenen om du vill elda med luckan öppen.


Med sina två sidoglas på 65cm och 35cm och en höjd på 38cm får du en stor insats som är lämplig för hörnplacering. Du kan enkelt påverka hur du vill bygga omramnngen så du får till en spis som passar just dig. Glaset på Kalfires insatser saknar ram på nederkanten, glaset glider istället ned i en skåra när du stänger luckan. Detta gör att du får ett diskret utseende ochåter dig njuta ännu mer av eldslågorna och glöden från vedträna.

Vill du hellre elda med hissluckan uppe fungerar Kalfires tilluftsystem så att när luckan öppnas leds tilluften om från eldstaden och kommer istället ut i rummet. Detta neutraliserar ett eventuellt undertryck i rummet och hjälper skorstenen att bibehålla rätt drag.

Kalfire erbjuder två tillval till eldstadsinredning om du inte vill ha den ljusa vermiculiten: Svarta stållameller eller Kalfires smala designpanel. Designpanelen går det dessutom att fortsätta att bygga med på utsidan av insatsen om man så önskar. 

Produktinformation
Djup 524 mm
Effekt 6,5 - 13kW
Verkningsgrad 82%
Höjd 1521 mm
Bredd 907 mm
Vikt 270 kg
Rökrörsdiameter 180 mm
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020