Facebook Pixel
Växla Nav

Kalfire Heat Pure 90-2

76 500 :-
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
SSKF90-2

Kalfires insats Heat pure 90-2 ger ger dig en stor eldupplevelse och lämpar sig bra för platsbyggnation i hörn. Helt glas utan skarvar samt en ramlös nedre del ger dig en modern och stilren insats som dessutom har en smart funktion om du vill elda med öppen lucka.


Glaset på Kalfires insats har hissfuntkion och på den här versionen är glaset hela 90cm brett och 40 djupt, det tillsammans med en höjd på 47 cm ger dig en insats där du kan se mycket eld och verkligen njuta av lågorna. Glaset saknar nedre ram utan glider diskret ned i en springa vilket ger utökade möjligheter när du bygger omramningen. Vill elda med luckan uppe så har Kalfire en smart funtkion som leder om tilluften från elden och istället släpper ut den i rummet. Detta göra att eventuellt undertryck balanseras och hjälper till att bibehålla draget i skorstenen.

Insatsen kommer med ljusa vermieculiteskivor inne i ryggen på heldatsen men Kalfire har som tillval svarta stållameller eller deras smalribbade svarta designpanel om du vill få ett modernare utseende på spisen. Designpanelen går det dessutom att bygga vidare med på utsidan av spisen för att skapa en illusion av en ännu större eldstad. 

Produktinformation
Djup 587 mm
Effekt 7,5 - 14,9kW
Verkningsgrad 80%
Höjd 1706 mm
Bredd 1157 mm
Vikt 320kg
Rökrörsdiameter 250 mm
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020