Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Elektriska

Elektriska kaminer - en värld av möjligheter! Vill du ha en eldstad fast inte har möjligheten eller inte vill ha en riktig eld? Då finns det ett antal elektriska kaminer och insatser som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

Verklighetstrogna elektriska öppna spisar

Bastuspecialisten erbjuder ett sortiment av elektriska öppna spisar, kaminer och eldstäder med olika tekniker för att skapa en illusion av eld. Från de enklare lyktorna från Flamlampan som skapar "eld" med hjälp av tyg och en fläkt till de mer avancerade ång-insatserna som med hjälp av vattenånga och halogenlampor eller LED-belysning skapar en mycket verklighetstrogen effekt av eldslågor och glödande ved.

Nytt i sortimentet av elektriska eldstäder är också de vägghängda varianterna med LED och värmeslingor. De finns både i varianter som bara hängs på väggen likt en platt-TV eller för inbyggnad i en nisch, köksbänk eller vad din fantasi än kan komma på. De längsta varianterna är över 2,5 meter långa!

Med en elektrisk dekorationsbrasa kan du verkligen vara kreativ då du inte behöver tänka på skyddsavstånd för elden. Vill du bygga in en insats i en spis av drivved, infälld i ett köksskåp eller montera den i en offentlig miljö som en restaurang eller reception där säkerheten är det viktigaste? Inga problem med en elektrisk eldstad!

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2