Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Elektriska kaminer

Elektrisk kamin - en värld av möjligheter! Vill du ha en eldstad fast inte har möjligheten eller inte vill ha en riktig eld? Då finns det ett antal elektriska kaminer och insatser som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

Verklighetstrogna elektriska öppna spisar

En elektrisk öppen spis, kamin och eldstäder kan med olika tekniker för att skapa en illusion av eld. Från de enklare lyktorna från Flamlampan som skapar "eld" med hjälp av tyg och en fläkt till de mer avancerade ång-insatserna som med hjälp av vattenånga och halogenlampor eller LED-belysning skapar en mycket verklighetstrogen effekt av eldslågor och glödande ved. Dessa tekniker gör det möjligt att få en mysig atmosfär hemma med en elektriskt öppen spis – som om det vore en riktigt eldstad.

Nytt i sortimentet av elektriska eldstäder är också de vägghängda varianterna med LED och värmeslingor. De finns både i varianter som bara hängs på väggen likt en platt-TV eller för inbyggnad i en nisch, köksbänk eller vad din fantasi än kan komma på. De längsta varianterna är över 2,5 meter långa!

Med en elektrisk kamin dekorationsbrasa kan du verkligen vara kreativ då du inte behöver tänka på skyddsavstånd för elden. Vill du bygga in en insats i en spis av drivved, infälld i ett köksskåp eller montera den i en offentlig miljö som en restaurang eller reception där säkerheten är det viktigaste? Inga problem med en elektrisk öppen spis!

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2