Facebook Pixel
Växla Nav

Biobränslespis Planika Lincoln

Från 37 990 :-
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
PLLINCOLNCON

Planikas Lincoln är en modern skorstensfri spis i klassisk design. Starta, stoppa eller justera lågornas höjd med ett knapptryck på fronten eller välj till en praktisk fjärkontroll!

Har du inte förutsättningarna för en riktig kamin är den skorstensfria spisen Lincoln ett utmärkt alternativ. Riktiga lågor och värme men inget behov av en skorsten, allt du behöver är ett eluttag för att installera denna eleganta möbel som kommer skänka charm och mys till ditt boende. Runt de keramiska vedträna ligger det dessutom glödtrådar som ytterliggare höjer känslan av att detta är en riktig öppen spis. 

Lincoln har en tank som rymmer hela 6 liter bioetanol och får då en brinntid på upp till 13 timmar. Det går att justera lågornas höjd mellan två lägen och med högsta lågorna brinner den i ca 8,5 timmar. Då den stora tanken är helt separerad från själva elden är den mycket säker och har sensorer för om den blir för varm och slår då genast av. Vätskan från 6-literstanken leds in i en mindre kammare där bioetanolen hettas upp och ångorna stiger in i eldstaden där de antänds.

För att fylla på vätskan använder du den praktiska inbyggda elektriska pumpen där du stoppar ned pumpen i din bioetanolflaska och den fyller automatiskt på med bränsle.

För den som vill ha extra allt och samtidigt sätter bekvämlighet främst kan du välja Lincoln med fjärrkontroll. Starta eller stoppa elden med ett knapptryck från soffan. Du kan även välja ett skydd framför elden i form av ett svart stålnät som du enkelt sätter på plats med hjälp av magneter på nätets ram.

Teknik och eld i perfekt harmoni!

Klicka här för att se hur Lincoln brinner och fungerar.

 

Produktinformation
Djup 360 mm
Effekt 4,4 kW
Höjd 1050 mm
Bredd 1062 mm
Vikt 75 kg
Brinntid max 13 timmar
Brännarvolym 6 liter
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020