Facebook Pixel
Växla Nav

Xaralyn Kos Fossil Stone

Från 21 690 :-

Till 25 290 :-

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr
RUKOSFS

Den skorstensfria spisen Kos från Xaralynhar raka linjer och ett klassiskt utseende som passar de flesta. Välj mellan en plankpolerad yta eller opolerad (matt).


Då Kos inte behöver någon skorsten kan då välja fritt var i ditt hem du vill placera din öppna spis. ytan på Kos är av ett stenlaminat som Xaralyn kallar Fossil Stone som finns i ett ljust/beige utförande eller i svart. Välj även mellan en blankpolerad slät yta eller matt opolerad yta där stenens ojämnheter syns tydligare. Vid beställning så meddela butiken vilken färg du vill ha din öppna spis i samt polerad / opolerad.


Xaralyns bioetanolbrännare är mycket säkra och brinner med stora härliga lågor, som även ger värme till rummet. Kombinera gärna med keramiska vedträn för en ännu bättre brasupplevelse.


Vill du hellre ha en helt eldfri spis kan du välja Kos med en av två olika elektriska insatser som skapar en eldeffekt med hjälp av LED-teknik. Den moderna Trivero 70 eller den lite mer klassiska Melini med vedträn i botten. Melini har även värmeslingor som du kan slå på om du vill höja temperaturen i rummet.

Liknande produkter
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020