Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Ruby Fires

Ruby Fires är ett av de marknadsledande märkena inom kaminer som är utan skorsten. Deras omramningar finns i mycket varierande design och utförda i hög kvalité. De skorstensfria kaminerna erbjuder traditionella bioetanolspisar men även mycket verklighetstrogna elektriska versioner.

Ruby Fires patenterade lösning på sin biobrännare med en absorberande keramisk kärna är en mycket pålitlig och säker brännare. Den ger lägre driftskostnad och framförallt en väldigt vacker eld. Se en video på hur säker deras keramiska brännare är. Ingen rök och en säker öppen eld, en skorstensfri braskamin kan du enkelt placera i befintliga eldstäder eller göra egna skräddarsydda lösningar. Ruby Fires har en brännare med keramisk kärna som absorberar det flytande bränslet och har en mycket ekonomisk förbränning. Brännaren är utvecklad för en livstids användning och kommer ge dig många mysiga kvällar framför en öppen spis med eld.

Skorstensfria kaminer med elektrisk insats

Ruby Fires skorstensfria eldstäder har även elektriska insatser, som ger en realistisk eldeffekt med hjälp av ledbelysning. Se här ur deras elektriska eldstäder brinner. Den elektriska kaminen fungerar lika bra i det privata hemmet som i offentlig miljö, genom det helt säkra och lätta användandet. Många av Ruby Fires omramningar går att få med antingen bioetanol eller som elektrisk variant. 

Föredrar du riktiga lågor finns det många olika modeller, låt dig inspireras av denna film.

Många av Ruby Fires omramningar kan väljas med den keramiska biobrännaren eller elektriska insatser.

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3