Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Monolit Classic med ställning

Fler bilder

Monolith Classic

Den keramiska kamadogrillen Monolith Classic ger dig alla möjligheter till en perfekt grillning.

Med en stor grillyta på 46 cm och möjlighet till att grilla, baka, röka samt "slow-cooking"/ BBQ-metoden är denna keramiska grill ett fantastiskt hjälpmedel i ditt utekök. Du kan dessutom placera maten i två våningar med det medföljande extra grillgallret. Du får då ännu mer plats att grilla fler rätter eller tillbehör samtidigt till din familj och vänner.

Kamadogrillen håller mycket hög kvalité med 10 års garanti på alla keramiska delar. Luckor och gångjärn är i rostfritt stål. Den har ett unikt system för att fylla på rökflis eller pellet i sidan, du slipper att öppna luckan på toppen och håller då en jämnare temperatur i din kamadogrill. Dessutom kommer Monolith Classic med många tillbehör redan från start, allt för att du enkelt skall komma igång med din matlagning.

Dubbla grillgaller (2 våningar), värmdeflektor för BBQ-grillning med låga temperaturer, kolkorg med avdelare, termometer och askraka, allt det kommer med från början på Monolith Classic.

Välj sedan din Monolith Classic med en praktisk benställnig (av lackat stål) på hjul inklusive två sidobord i bambu, infälld i ett teakbord med rostfria detaljer eller i en buggy-vagn med stora rejäla hjul. Till buggyn finns det även ett uppfällbart sidobord som tillval. För dig som vill fälla in den i ett eget bord eller ställa den på en befintlig bänk finns Monolith Classic utan ställning och sidobord.

Att grilla i en keramisk grill har många fördelar. Det tjocka höljet gör att den blir mycket effektiv, 2,5-3kg kol kan hålla igång din kamadogrill i upp till 24 timmar! Det är också mycket lätt att reglera temperaturen med de två luftventilerna på din Monolith. Här finns några exempel på vad du kan tillaga och hur i din Monolith.

För en ännu mer komplett produkt finns rotteseire, wokinsats,stekhäll, pizzasten, överdrag och mycket annat som tillval till din Monoltih, se alla tillbehören här.

Monolith Classic finns i rött eller svart, meddela oss vid beställning vilken färg du önskar.

Visas i vår utställning


Från: 11 970 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: MLCLASSICPKT