Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Monolith classic Basic kamadogrill

Fler bilder

Monolith Classic Basic

Monolith Basic är en enklare variant av Classic-modellen. Det är samma storlek på kamadogrillen och samma höga kvalite på keramiken. 

Det som är skillnaden är att stålbanden runt kaminen inte är i rostfritt utan pulverlackade stålband och att Monoliths lilla lucka på framsidan för påfyllnig av rökflis/pellets är borttagen från Basic.

Monolith Basic kommer med en beställning på hjul och två praktiska sidobord i bambu Grillgaller i rostfritt stål och värmedeflektor medföljer också. Så allt du behöver för att komma igång med att grilla medföljer. En kamadogrills fördelar är det tjocka keramiska höljet som isolerar kgrillen mycket effektivt. Det gör att du lätt får upp hög temperatur i din grill om du vill grilla snabbt och hett. Den andra fördelen är om du istället vill hålla en låg temperatur under en längre tid, BBQ -metoden. Det är mycket lätt att hålla en stadig temperatur på 100-120 grader t.ex. lägg i värmedeflektorn och håll öppningen på luftventilerna nästan helt stängda så gör din Monolith Basic resten.

Du kan se en film om monolith kamadogril här och hur du kan använda den med olika tekniker. Filmen visar dock en Monolith med flera tillbehör än vad som följer med från början på en Basic. Vi erbjuder dock ett stort sortiment av tillbehör till Monoliths grillar som pizzastenar, wok-insatser, rotisserie, grillgaller för fler nivåer och mycket mer. Tillbehören hittar du här.

 

  

  • Lagerstatus: Beställningsvara

Pris 9 500 :-

Produktinformation

Vikt: 85 kg
Höjd: 78 cm
Djup: 71 cm
Bredd: 59 cm
Artikelnr: ML201000B