Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

MONOLITH LE CHEF KERAMISK GRILL

Fler bilder

Monolith Le Chef Pro 1.0

Monolith Le Chef Pro 1.0 är en rejält stor keramisk kamado-grill. Perfekt för den med som vill tillaga mycket mat på en gång.

Med en grillyta på 55 cm är denna keramiska grill ett mästerverk. Nästan allt är möjligt, grilla, baka rök eller laga enligt BBQ-metoden med låga temperaturer men under längre tid. Det tjocka keramiska höljet på kamadogrillen gör att endast ett par kilo kol kan hålla igång din Le Chefi upp till 24 timmar. Perfekt för pulled pork eller något annat gott.

Monolith tillverkar sina keramiska grillar i mycket hög kvalite. Luckor och gångjärn är i rostfritt stål och på de keramiska delarna ger de hela 10 års garanti. De skickar dessutom med i princip alla tillbehör du behöver för att komma igång med din grillning: Delbart grillgaller som kan justeras i fyra nivåer,  delbar värmedeflektor för grillning på låg temperatur (BBQ) delad kolkorg, dropptråg samt en unik matare för rökpellets/flis. Rökmataren gör att du inte behöver öppna det stora locket vid påfyllning av rökpellets, och då släppa ut massa värme, utan du fyller på mer pellets/flis via en liten öppning på sidan. Pelletsen hamnar då direkt på glöden och ger smak och karaktär till din mat.

Här kan du se en presentation om Monolith Pro 1.0

Även om Le Chef Pro1.0 kommer med flera tillbehör på köpet så finns det ännu fler tillbehör här.

Du kan välja din Monolith Le Chef Pro 1.0 med en ställning på hjul (lackat stål) med två sidobord i bambu eller i en buggyvagn med 4 rejäla hjul. Till buggyn kan du även välja till ett sidobord för en större arbetsyta. Le chef Pro 1.0 finns även utan ställning, då kommer det med tre stycken fötter så du kan ställa den på en färdig bänk eller bygga in den i ditt eget utekök.

För att få inspiration till hur du kan använda din Monith finns det en film som ger dig tips och idéer här.

Monolith Le Chef Pro 1.0 kan väljas i svart eller rött, meddela butiken vilken färg du vill ha på din keramiska grill.

Visas i vår utställning


Från: 24 500 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: MLLECHEFPKT