Facebook Pixel
Växla Nav

Contura i31T med hyllor

55 900 :-
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
CO301195
Contura i31T, klädd i naturligt värmelagrande täljsten, ger en extra god värmeekonomi. Den värmelagrande täljstenen har en naturlig mönstring, inget exemplar är det andra likt. Eldstaden kan också kombineras med värmelagrande powerstone under höljet, som ett tillval.

Contura i31 med hyllor i svart granit, både under och ovanför luckan. i31 har en rak lucka som hissas för att öppna och stänga.

Vill du ha en eldstad medkänslan av en öppen spis?

Med i31 och i41 från Contura är det möjligt att få både en exklusiv eldstad helt i sten och en energisparande värmekälla i ett. Du väljer om du vill ha en rak eller vinklad lucka, samt vilken av omramningarna i sandsten, täljsten eller Contura artstone som passar ditt hem bäst. Du kan även lägga till bänk med vedförvaring eller hylla i svart granit. Insats och stenbeklädnad levereras som en komplett enhet som du enkelt ansluter till skorstenen. Inget murningsarbete, ingen inpassning i befintlig spis, bara skönhet och värme.

Mer värme för veden.

När du väljer en insats från Contura får du svensk design och kvalitet av högsta klass. Ett generöst glas visar mycket av elden, och deras mycket effektiva Clean Burning System håller glasen rena och sotfria. Med den effektiva förbränningstekniken får du helt enkelt mer värme för veden.

Energideklaration A+

Produktinformation
Djup 500 - 580 mm
Effekt 4 - 9 kW
Verkningsgrad 80 %
Höjd 1750 mm
Bredd 1110 mm
Vikt 450 kg
Rökrörsdiameter 150 mm
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020