Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Eldabutikerna - en fackhandelskedja för brasvärme

Eldabutikerna logo

Eldabutiken Stockholm Bromma är mest känt som Bastuspecialisten och ligger lättillgängligt för hela Stockholm. 
Hitta till Eldabutiken Stockholm Bromma.

Eldabutikerna är en frivillig fackhandelskedja med ca. 40 spisfackhandlare i samverkan. Inom Elda pågår ett ständigt arbete med utvärdering av brasvärme produkter för att erbjuda marknadens bästa sortiment.

Eldabutikernas personal ska ligga i framkant med stor fackkunskap. Kurser arrangeras inom Elda skolan för en ständig uppdatering inom det senaste som gäller branschen. Eldabutikerna har ett tätt samarbete och är anslutna till brasvärmeföreningen som är spistillverkarnas organisation för att representera brasvärme branschen mot  myndigheter. Organisationen arbetar i stor omfattning med miljöfrågor och inom Elda finns en stor ambition att påverka fastighetsägare att byta ut gamla eldstäder mot nya med miljövänlig förbränning.

Fackhandels kedjan Eldabutikerna utvecklar branschen i riktning mot hög kvalité i alla led. Från hjälp med produktval, bygglov och fram till den installerade eldningsfärdiga spisen.

Energimyndigheten har gjort ett stort test som är mycket intressant att ta del av: Moderna braskaminer bättre för både människa och miljö