Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Manöverpanel Tylö Elite

Tylös nya och modernaste manöverpanel Elite gör ditt bastu- och ångbad till en högst personlig upplevelse. Gör favoritinställningar på manöverpanelen och njut av badet!

Elite är utrustad med en kristallklar 4,5-tumsskärm med full-touch och installeras mycket diskret och smidigt. Med en infällnadsram som tillval kan du fälla in panelen helt i väggen. Elite kan även placeras inne i en bastu eller ångrum.

Elite har en processor och ett operativsystem som möjliggör en mängd avancerade funktioner. Skapa och spara flera olika användarprofiler och favoritinställningar och ställ in olika scheman för olika veckodagar. Lägg därtill funktioner som standby, extra fläktar och möjligheten till flera doftpumpar som gör att du lätt kan växla mellan olika dofter under drift.

Sätt på din bastu direkt från soffan! Med Elite har du full kontroll över bastuns alla funktioner så som temperatur, fukt, doft och belysning. Styr även från din egna telefon med hjälp av Tylös app - Wellaccess som är tillgänglig för både iOS och Android. För att detta ska fungerar behöver både appen och Elite manöverpanel anväda samma WiFI. 

Elite ingår när du köper bastuaggregaten Sense Elite och Sense Combi Elite. Elite är även kompatibel med ånggeneratorerna Steam Home och Steam Commercial. Elite fungerar dessutom tillsammans med aggregatet Expression via Tylö reläbox Commercial.

  • Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris 6 350 :-

Produktinformation

Höjd: 127 mm
Bredd: 85 mm
Djup: 12 mm
Artikelnr: TY72005000