Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Kermaisk grill Monolith Junior röd

Fler bilder

Monolith Junior

Monolith Junior är den minsta av Monoliths keramiska kamadogrillar. Men den klarar ändå av det mesta!

Precis som sina två större modeller är det ett tjockt keramisk hölje som gör att du har stor kontroll på temperaturen i din grill. Oavsett om det skall gå fort med hög temperatur eller på lägre teperatur, så kallad BBQ, klarar Junior av detta. Rostfria luckor och gånggärn tillsammans med 10 års garanti på de keramiska delarna bäddar för att din Monolith kommer hänga med länge. En keramisk kamadogrill är ett fantastisk redskap i ditt utekök.

Gallerdiametern är 33cm och det medföljer två galler så du kan grilla i två nivår om du önskar. Värmedeflektor (som gör att du kan tillaga mat i lägre temperaturer) ingår naturligvis i priset liksom en unik matare för rökpellets / rökflis. Du behöver inte öppna det stora locket och släppa ut all värme utan fyller enkelt på dina pellets från en liten lucka i sidan.

Välj Monolith Junior med ett praktisk stativ med hjul och två sidobord i bambu eller endats grillen. Väljer du utan det stållackerade stativet kommer det istället med 3 keramiska fötter så du kan ställa din keramiska kamadogrill på en bänk eller bygga in i ditt utekök.

För att få lite inspiration på hur du kan använda din Monolith kan de ser en film här på olika tillagningssätt.

Se även vårt utbud av tillbehör till Monolith här.

Monolith Junior kan väljas i antingen svart eller rött utförande. Meddela butiken vilken färg du vill ha på din Junior.


Från: 6 100 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: MLJUNIORPKT