Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Kampanjer

Harvia Lanseringskampanj

Njut av en trevlig bastustund tillsammans med familjen - eller bjud dig själv på ett avslappande bastubad!

Slappna av i värmen från Harvias bastuaggregat, bastun är platsen för avkoppling, där du kan njuta av mjuka, behagliga bastubad.

Vi kan ni stolt presentera Harvia som en del av vårt stora bastuutbud och för att fira detta så finner du våra favoriter ut Harvias sortiment på kampanjpris i sommar! 

hariva 

 

 

Harvia Pro 20
Harvia 20 PRO är bastuugnen för tuffa bad i medelstora bastur. Tack vare den stora stenvolymen, är badet så mjukt och mäktigt som en bastunjutare bara kan önska sig. Kampanjpris!: 3995:-
 
 
Harvia M3
Harvia M3 har en stilren klassisk design som fångar blickarna i en liten vedeldad bastu. Kampanjpris!: 2890:-
 
 
Harvia
Harvia stålskorsten är en elegant skorstenslösning som är enkel att montera. Tack vare den genialiska anslutningsmetoden kan stålskorstenen enkelt förlängas. 
Kampanjpris!: 4995:-
 
 
Harvia cilindro

Harvia Cilindro döljer en massiv mängd stenar. Tack vare öppningarna i det yttre höljet kan varje bastubadare välja sin njutning: mjukt bad via stenarna i öppningen eller ett kraftigare bad direkt på stenpelaren. 
Kampanjpris!: 2895:-

 
 
Harvia The Wall
The Wall är en kombination av stilren skandinavisk design, finskt hantverk och funktionalitet i drift och installation. Produktutvecklingen har speciellt tagit hänsyn till användarvänligheten: Enkel installation, belysta styrreglage och de hållbara konstruktionslösningarna gör The Wall till ett enkelt och utmärkt alternativ. 
Kampanjpris!: 3050:-

 
 
Harvia Legend

Harvia Legend är handgjord och en njutning i bastubadet tack vare sin gedigna design och sitt stora stenmagasin.Den svarta stålställningen på Harvia legend innehåller mycket stenar, och när de hettas upp får du ett härligt bastubad även vid lägre temperaturer. 
Kampanjpris!: 6050:-

 
 
 

Harvia

I kampanjen ingår ovanstående aggregat och observera att aggregaten kan visas på hemsidan med alla sina olika modeller och effekter och att kampanjpriset endast gäller för de som är annonserade. Priserna som visas gäller för en viss effekt.

  • Harvia The Wall SW60 – 6,0 kW – Kampanjpris 3050: -
  • Harvia Cilindro PC70 – 6,8 kW – Kampanjpris 2895: -
  • Harvia bastuugn M3 – Kampanjpris 2890: -
  • Harvia bastuugn Legend 150 – 15kW – Kampanjpris 6050: -
  • Harvia bastuugn 20 PRO – Standard – kampanjpris 3995: -