Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Ruby Fires Louise skorstensfri spis

Fler bilder

Ruby Fires Louis

Den skorstensfria spisen Louis från ruby fires är en skorstenfri spis med en klassiks omramning med vackra ornament som kan kombineras med bioetanolbrännare, med tre olika inredningar, eller med en helt elektrisk insats.

Louis är spisen som verkligen drar ögonen åt sig med sina utsmyckningar och vackra linjer och passar dig som vill låta din spis bli den centrala delen i rummet. Den gjutna omramningen, som Ruby Fires kallar Castle Stone, går att få i antingen vitt eller svart. Meddela butiken vilken färg du vill ha på din spis vid beställning.

Med en bioetanolbrännare från Ruby Fires så får du riktiga eldslågor och som ger en viss värme men ingen rök eller krav på skorsten och du kan enkelt placera din spis precis där du vill ha den. Det går att välja till keramiska vedträn som placeras runt öppningen på brännaren.

Den elektriska insatsen Trivero 70 skapar en eldeffekt med LED-teknik. Du reglerar enkelt "lågornas" storlek med den medföljande fjärrkontrollen. Triveros energiförbrukning är 10 Watt.

 

 

 

 

 

Visas i vår utställning


Från: 23 490 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Höjd: 1110 mm
Bredd: 1180 mm
Djup: 430 mm
Artikelnr: RULOUISS