Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Ruby fires santos skorstensfri spis

Fler bilder

Xaralyn Santos

Santos från Xaralyn är en modern skorstensfri öppen spis som är formgiven för att synas samtidigt som dess strama design gör att den passar in i de flesta miljöer. Santos finns med en insats för bioetanol, som inte ställer några krav på skorsten men har riktiga lågor eller en helt elektrisk insats.

Omramningen har ett tunt skikt av vit och grå stenlaminat, av Xaralyn kallat Fossil Stone, som gör att det både ser ut och känns som riktig sten men håller en relativt låg vikt. Det medföljer även grå dekorsten som läggs runt insatsen och man kan även komplettera med keramiska vedträn om man vill. Xaralyn säkra och patenterade bioetanolbrännare ger dig stora fina lågor och fungerar både som stämningshöjare samt vacker inredningsdetalj i de flesta miljöer. 

Väljer du i stället Santos med den elektriska insatsen Trivero 90 så får du en skärm som med LED-teknologi skapar en eldeffekt. Du kan justera lågornas intensitet med fjärrkontrollen eller med touch-knappar på fronten av insatsen. Allt du behöver är ett eluttag för att insatsen skall fungera. Strömförbrukningen är ca 15 Watt.

Visas i vår utställning


Från: 24 190 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: RUSANTOSPKT