Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Tältbastu Mobiba MB-103

Upplev bastubad på ett helt nytt sätt! Med MB-103 tältbastu kan du enkelt sätta upp bastun där du befinner dig, om det så är hemma i trädgården, i skärgården eller ute på fjället.

Det är lätt att transportera och sätta upp och ett utmärkt alternativ för dig som behöver en bastu med i båten, på skotern eller fyrhjulingen. Det mobila bastutältet sätts enkelt upp och på 45 min har du en vedeldad bastu som är varm och härlig. I priset ingår nämligen både tältduk och kamin!

Bastulavar kan du köpa till eller enkelt tillverka på egen hand av materialet runt omkring dig i naturen. Tältbastu Mobiba MB-103 är anpassad för vårt nordiska klimat och våra nordiska naturförhållanden. MB-103 är inte bara en bastu, tack vare den borttagbara mellanväggen och extra skorstensuttaget kan den användas som boend eller värmestuga. 

Detta tält har ett stort panoramafönster så att även utsikten bir en del av upplevelsen.Tältbastun tar mellan 6-8 personer. Bastutälten finns även med 2 mindre öppningsbara fönster, som visas på bilden. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Bastutältet finns i två färger, en lite mörkar grön och en ljusare beige. Uppge vid beställning vilket färg du önskar.

  • Lagerstatus: Beställningsvara

Pris 19 800 :-

Produktinformation

Mått: H:1,95 m x B:1,95 m x L 3,10 m
Artikelnr: MB103

Dokument och anvisningar