Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Bad

Här har vi samlat badrumsinredning som är bastuns närliggande funktioner som dusch, badrumsmöbler, avkylningskar och ångbastu. Vi är stolta över att få representera Invitrea, Tylö och sist men inte minst Vedum, kända varumärken som lyfter ditt badrum.

Dusch är det naturliga behovet efter en bastu. Invitreas mångfald av dusch modeller i olika glas och profiler gör alternativen nästan oändliga. Passar inte modellen i standardmått erbjuder vi special tillverkning. Köptrygghet får du med 20 års garanti mot produktionsfel.

Vedum representerar sedan förra seklets början svenskt snickeri av högsta kvalitet för Kök och Bad och är fortfarande ett familjeägt företag. Ta del av hela Vedums badrumssortiment här eller i vår butik. I vår butik finns alla serier utställda. Vill du få hjälp med att hitta rätt badrumsinredning? Presentera dina badrumsmått och låt oss lämna ett förslag. Se vår tjänst CADritning.

Ångbad är en extra division av duschbad. Låt inte varmvattnet rinna utan värm kroppen i skön ånga. Avsluta med en sval dusch och ångan kondenseras bort via golvbrunnen. Ett skönt växelbad, mellan ånga och dusch, kan enkelt skapas i en ångdusch. Tylö är självklar leverantör av våra olika typer av ångbad.