Facebook Pixel
Växla Nav

Kalfire gasinsatser

Kalfire gasinsatser

Kalfires gaskaminer ger dig en riktig upplevelse av eldslågor, vedträn och värme kombinerat med enkel användning och total kontroll över elden.

Kalfires gasinsatser har mycket att erbjuda dig och ditt hem. Anpassa omramningarna för att passa just din stil och smak. Naturtrogna eldsflammor och en slimmad design på insatsen ger dig stora möjligheter till att berika ditt hem. Insatserna finns med frontglas, som hörnmoduler med glas på två sidor, med tre-sidigt glas som ger full insyn till elden samt med genomsyn, antingen som rumsavdelare eller som en del av en hel vägg!

Styr elden med fjärrkontroll

Du kontrollerar enkelt dig platsbyggda gaskamin med den medföljande fjärrkontrollen, tänd, släck och justera lågorna med några enkla knapptryck. Du kan också koppla ihop din gasinsats med din telefon eller Smart hem- system med deras Imatch WiFi-modul.

Anpassa din eldstad med olika tillval

Du kan anpassa gasinsatserna med flera tillval: väggarna inne i insatserna är som standard släta och svartlackerade men kan ersättas med deras designinredning i form av svarta, smala lameller. Andra tillval är bland annat Imatch för Wifi, en levande glödbädd med deras hybridteknik i form av LED-belysning som ger en härligt sken från glödbädden, samt gnistgenerator Natural Spark Generator - NSG. Naturtrogna gnistor dyker upp i lågorna, allt för att du skall få en så naturtrogen eld som möjligt. Se här hur NSG fungerar.

Gasskorsten med både till- och frånluft i samma system

Kalfires gasinsatser jobbar med ett slutet system av tilluft och ventilation för den förbrända gasen. Skorstenen ger alltså både luft till eldstaden samt leder ut den förbrända gasen. Står kaminen i eller i närheten av en yttervägg behöver du inte ens leda upp den genom huset som en traditionell skorsten utan det räcker med att leda ut den till husets fasad och en speciell väggventil. Kontaka gärna oss för att få en komplett offert på en gaskamin som är anpassad efter dina förutsättningar!

7 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024