Facebook Pixel
Växla Nav

Kastor vedeldad bastu

Kastor vedeldad bastu

Kastors vedeldade bastuugnar är ett anrikt finskt varumärke, som håller absolut världsklass.

Sprakande värme, aromen av kåda – det är något alldeles speciellt med en vedeldad bastu. Att bygga vedbastu på landstället blir allt mer populärt. Närheten till natur och vatten gör bastubadandet till en härlig upplevelse under såväl sommar som vinter.

Alla modeller levereras med en stämningsskapande glaslucka med keramiskt glas som tål både 800 grader värme och vatten utan att glaset spricker. Kastors bastuugnar har ett patenterat rökgassystem som går genom stenmagasinet och kallas Coanda. Effekten av konstruktionen är hög badkastningskapacitet och längre eftervärme. Kastor eldstad är tillverkad i kraftig stålplåt, en kvalité som expanderar minimalt av värme. Tack vare en extra luftstyrningsplåt i eldstadens bakre del får den längre livslängd, bättre förbränning och minskad vedförbrukning. Med andra ord är Kastor ett bra alternativ för både ekonomin och miljön.

Bastuugnarna är användarvänliga och tillförlitliga. Detta gör dem till ett pålitligt val. Kastor har sitt ursprung i Finland och med det följer trygghet, tradition och kunskap. Alla Kastors vedeldade bastuugnar har 3 års materialgaranti.

7 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024