Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

NVI skorstenssystem

NVI skorstenar passar alla kaminer och eldstäder, är dessutom Sveriges säkraste skorsten. Du kan få den i valfri färg. Skorstenen är både trygg och snygg!

Näldens Vämeindustri AB i Jämtland har tillverkat skorstenar sedan 70-talet och är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar. De är proffs på skorstenssystem! NVI stålskorstenar är CE-märkta och levereras med 25 års garanti.

Sveriges säkraste skorsten

NVI-skorstenen har en unik skarv med omlottisolering, marknadens tätaste och nästan osynliga, samt ett 1 mm syrafast innerrör i stål. Det gör den till marknadens säkraste skorsten.

Skorstenssystemet är lätt att montera. Modulerna består av han- och hondelar som sammanfogas. Det ger ett tillförlitligt skorstensmontage som ger dig en trygg och läckagefri skorsten vid eldning.

Skorstenen är inredning

I eldstadsrummet vill du kanske matcha skorstenen med kaminen eller något i din inredning för att synas. På övervåningen ska den bara försvinna upp utan att märkas.

NVI skorsten finns som standard i svart, grått och vitt. Du kan välja koppar, mässing, rostfritt eller bland ett 20-tal andra färger med ett pristillägg på 25 % för berörda skorstensrör. Du sätter din personliga stil på ditt rum med NVI skorsten!

NVI skorstenssystem komplett från valfri kamin till huven på taket

NVI 2000 stålskorsten finns i fyra olika rökrörsdimensioner och kan monteras med de flesta eldstäder på marknaden.

NVI skorstenssystem innehåller moduler för alla tänkbara montage. Här är de vanligaste:

  •   - 1T Toppansluten halvisolerad, med övergång dold i bjälklag
  •   - 2T Toppansluten helisolerad
  •   - 1B Bakansluten helisolerad
  •   - 2B Bakansluten halvisolerad, med övergång dold i bjälklag
  •   - 1BM Bakanslutning genom mellanvägg helisolerad
  •   - 1BY Bakanslutning genom yttervägg helisolerad
  •   - NVI 200 Combi är både skorsten och tilluftskanal till kaminen. Tilluftskanalen är integrerad i skorstenen. Moderna täta bostäder kräver tilluft till förbränningen. Möjliggör valfri placering av eldstaden i rummet.

NVI Skorstenssystem monatage

Hur får jag veta pris på och köpa NVI Skorstenslösning?

De vanligaste skorstensmontagen för NVI Skorstenssystem finns här i vår e-butik. I vår butik i Bromma säljer vi hela NVI skorstenssortiment.

Du kan även utnyttja vår Offertförfrågan för brasvärme som finns på alla eldstäder. Se t.ex. Braskaminer Jötul och Scanspis. Täljstenskaminer Jötul och Scanspis. Kasetter & insatser Jötul och Scanspis. Murspisar Jötul. Kakelugnar Gabriel. Offfertförfrågan kan begäras för kamin och NVI skorsten. Bor du i Stockholms närområde kan vi även offerera med installation.

per sida

per sida