Facebook Pixel
Växla Nav

Braskaminer

Braskaminer

Investera i en braskamin för dig själv och ditt boende, öka mysfaktorn och trygghetskänslan.

Braskaminer och gjutjärnskaminer från Contura, Jötul, Keddy, Rais, Termatech, Nordpeis och Scanspis och många fler braskaminer visas i vår butik i Stockholm. Några av dem brinner och strålar av värme!

Investera i en braskamin:

  • För ditt boendes mysfaktor och trygghet
  • För miljön
  • För dina uppvärmningskostnader

Ved är ett förnyelsebart biobränsle och när den förbränns i braskaminen släpper den ut lika mycket koldioxid i luften som växterna gör när de bryts ner i naturen. Hos oss finner du många modeller som är miljömärkta Svanen-kaminer.

Undersökningar visar att braskaminer också är bra för boendeekonomin. Ungefär 9 av 10 mäklare uppger att värdet höjs med runt 10% på ett boende som har en kamin installerad.

Byt ut din gamla till en ny kamin med modern förbränning

Energimyndigheten har gjort ett stort test där gamla braskaminer jämförs med nya: Moderna braskaminer bättre för både människa och miljö

Välj en vedeldad kamin efter dina förutsättningar

Att välja en braskamin kan vara svårt men tänk dels på att det är en möbel som kommer vara permanent placerad i ditt hem. Gå på ett utseende som just du gillar! Ska kaminen stå mitt på en vägg kan det vara trevligt med så mycket glas som möjligt så du ser mycket av elden. Har du öppen planlösning så kan en kamin med högt placerad eldstad vara bra.

Vi hjälper dig med ditt val av braskamin

Har du frågor gällande vilken braskamin som passar dig och ditt hem?
Välkommen att ringa eller besöka vår butik i Stockholm!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024