Facebook Pixel
Växla Nav

Skorstensfria spisar

Skorstensfria spisar

Njut av en kamin utan skorsten!

Vem har inte drömt om att krypa upp i soffan en mörk höstkväll, till värmen från en öppen spis? Nu är det möjligt för alla! Bastuspecialisten satsar på ett stort sortiment av skorstensfria spisar som drivs med bioetanol eller är helt elektriska.

Med de nya skorstensfria kaminerna är det bara kreativiteten som sätter gränser. Här finns ett utbud för alla hem, önskemål och speciella lösningar tack vare vårt stora sortiment av bioetanolkaminer. Kanske vill du ha en eldstad vid soffan att värma dig vid under ruggiga höstkvällar? Eller varför inte imponera på gästerna och installera en rumsavdelare med punktvisa eldar? Förläng uterummets säsong med en skorstensfri spis - garanterat hög mysfaktor!

Enkelheten

Det praktiska med de skorstensfria spisarna är just den oerhörda flexibiliteten. Elda med bioetanol som hälls i en brännare och tänd på, ingen skorsten behövs! En liter bränsle räcker i ungefär tre timmar, beroende på vilken typ av brännare det är, det kan jämföras med vad en vedeldad spis förbrukar under samma tid. Brännarna är miljö- och typgodkända och kombinerar design med miljövänlighet och hög trivselfaktor.

Elektriska kaminer

Se mer om våra helt elektriska dekorationsbrasor här som alternativ till skorstensfria kaminer. De finns både som färdiga spisar för golvplacering, vägginstallation eller som lösa insatser om du vill platsbygga din egen elektriska eldstad. Det finns modeller som skapar en naturtrogen eldeffekt med hjälp av vattenånga samt helt elektriska modeller som genom ledbelysning eller avancerad hologramteknik ger dig en unik eldstad.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024