Facebook Pixel
Växla Nav

Skorstensfria spisar

Skorstensfria spisar

Vem har inte drömt om att krypa upp i soffan en mörk höstkväll, till värmen från en öppen spis? Nu är det möjligt för alla! Bastuspecialisten satsar på ett stort sortiment av skorstensfria spisar. Välj mellan elektrisk öppen spis, ångkamin, eller spisar som drivs med bioetanol, detta möjliggör en levande eldstad i alla hem.


Njut av en kamin utan skorsten


Med de nya skorstensfria spisarna är det bara kreativiteten som sätter gränser. Här finns ett utbud för alla hem, önskemål och speciella lösningar. Kanske vill du ha en eldstad vid soffan att värma dig vid, ruggiga höstkvällar? Eller varför inte imponera på gästerna och installera en rumsavdelare med punktvisa eldar? Förläng uterummets säsong med en skorstensfri spis - garanterat hög mysfaktor!


Hemligheten med de skorstensfria spisarna är just den oerhörda flexibiliteten. Spisen som kan vara i alla möjliga utföranden som en elektrisk öppen spis, denna kopplas enkelt in med vanlig elkontakt till ditt vägguttag, eller elda med bioetanol som hälls i en brännare och tänds på. En liter bränsle räcker ungefär tre timmar och kostnaden kan jämföras med vad en vedeldad spis förbrukar under samma tid. Brännarna är miljö- och typgodkända och kombinerar design med miljövänlighet och hög trivselfaktor.


Läs mer om våra helt elektriska dekorationsbrasor som alternativ till skorstensfria spisar. De finns både som färdiga spisar för golv eller vägg eller som lösa insatser om du vill platsbygga din egen elektriska eldstad.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020