Facebook Pixel
Växla Nav

Betalning fysisk butik

I vår butik kan du välja mellan dessa betalsätt:

  • Kortköp
  • Swish
  • Distansbetalning genom Svea Checkout-länk (faktura, kort, Trustly eller swish)
  • Delbetalning genom Svea
  • Delbetalning genom Resurs Bank
  • Presentkort

Obs! fr.o.m. 1 januari 2024 tar vi inte längre emot kontanter.

 

Kortköp - enkelt och säkert

Du kan betala med de flesta kort med MasterCard eller Visa kortsymbol i vår butiks kortläsare. Vi tar dessvärre inte american express.

 

Distansbetalning

Om du inte befinner dig i vår butik erbjuder vi Svea Checkout-länk. Exempelvis om du gör en telefon-order som kräver en förskottsbetalning eller att dina hantverkare står i butiken och ska hämta ut en beställning som kräver förskott.

Vi skickar en betallänk till dig via sms eller e-post. Du öppnar länken till Svea och väljer själv vilket betalsätt du vill nyttja och genomför betalningen. Inga känsliga uppgifter behöver behandlas via telefon eller lämnas till oss. Du kommunicerar direkt med Svea Bank AB.

 

Högt kreditbetyg är viktigt

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024