Facebook Pixel
Växla Nav

Bordslyktor

Bordslyktor

Dramatiskt, lysande och inbjudande. Bordslyktor skapar härlig effekt och ger en hemtrevlig känsla till varje rum, med ett maffigare intryck än små värmeljus.

Föredrar du en lykta med bioetanol eller vanlig lampolja? Vi har alla varianter och i olika form och färg för att passa varje smak.

Lykta med bioetanol eller lampolja

Med maffig låga och lång brinntid är en bioetanollykta praktisk och skapar en alldeles särskild känsla. Material som gjutjärn, keramiskt glas och rostfritt stål bidrar till ett blickfång som gör sig väl i många inredningsstilar. 

Utomhus

Flera av modellerna går okså bra att använda utomhus. ställ ut dem på terassen eller uterummet och njut av lågorna sent in på natten.

Säkerhet

Som alltid när det är eld inblandat gäller det att följa säkerhetsinstruktionerna när du använder bordslyktor. Läs mer om vad som gäller för bioetanollyktorna i specifikationerna.

När du har hittat en variant som passa dig, klicka hem din bordslykta från oss. Bastuspecialisten har funnits i över 50 år. Idag har vi både fysisk butik i Bromma och ett stort utbud på nätet. Du kan välja att hämta din beställning i butiken eller få den levererad hem.

4 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024