Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Bordslyktor

Dramatiskt, lysande och inbjudande. Bordslyktor skapar härlig effekt och ger en hemtrevlig känsla till varje rum, med ett maffigare intryck än små värmeljus. Föredrar du en lykta med bioetanol, det speciella bränslet tenderflames eller vanlig lampolja? Vi har alla varianter och i olika form och färg för att passa varje smak.

Lykta med bioetanol, tenderflame eller lampolja

Med maffig låga och lång brinntid är en bioetanollykta praktisk och skapar en alldeles särskild känsla. Material som gjutjärn, keramiskt glas och rostfritt stål bidrar till ett blickfång som gör sig väl i många inredningsstilar. Utöver lyktor som drivs av bioetanol och lampolja erbjuder vi även varianter som drivs av tenderflame. Det här bränslet brinner bara när det är i kontakt med veken, vilket gör bordslyktorna extra säkra. Om bränslet skulle spilla kommer det inte att brinna.

Som alltid när det är eld inblandat gäller det att följa säkerhetsinstruktionerna när du använder bordslyktor. Läs mer om vad som gäller för varje tenderflame, lampolja och bioetanollykta i specifikationerna.

När du har hittat en variant som passa dig, klicka hem din bordslykta från oss. Bastuspecialisten har funnits i över 50 år. Idag har vi både fysisk butik i Bromma och ett stort utbud på nätet. Du kan välja att hämta din beställning i butiken eller få den levererad med DHL.

per sida

per sida