Facebook Pixel
Växla Nav

Grillar

Grillar

Att grilla ses av många som det härligaste sättet att tillaga sin mat. Därför har vi tagit fram ett sortiment av olika grillar som alla har det där lilla extra.

Vi tycker att en grill kan vara så mycket mer en endast en plåtlåda att laga sin mat i och därför har vi valt ut ett sortiment av grillar i alla möjliga utseenden och former. På så sätt blir din grill även en del av designen på din uteplats, altan eller i ditt utekök. Laga din mat med stil och på produkter av hög kvalité med andra ord.

Olika typer av grillar

Vi erbjuder allt från gasolgrillar, kolgrillar och vedeldade grillar. Även olika material är väl representerade i vårt grillsortiment. Vi erbjuder utöver våra grillar även vedeldade pizzaugnar, de hittar du här. Vi har också ett stort antal utekaminerlyktor, eldfat och eldkorgar, där en del faktiskt kan utrustas med grillgaller och användas till matlagning de också.

Våra varumärken

Hos oss hittar du bland annat keramiska Kamadogrillar i hög kvalité från Kamado Joe, perfekt för dig som tar som grillning på stort allvar. Snabbt, enkel men ändå kolgrillning får du med Masterbuilts produkter. Från danska Morsö finns grillar i gjutjärn samt gasolgrillar i formgjutet aluminium. En grill i cortenstål är både modernt och trendigt, det erbjuder både Vulcanus och danska Rais med sina stekbord i corten, som även fungerar lika bra som en härlig värmande brasa en sensommarkväll. Norska Nordpeis har utegrillar i betong som fungerar med både kol eller ved.

Grillkol, rökträ och kryddor.

Grillkol av hög kvalite tillsammans med rökträ/chunks och en bra grillkrydda skapar den perfekta kombinationen till en lyckad måltid.Grillkol, rökträ och kryddor hittar du här.

Artiklar 1-12 av 22

Sätt fallande sortering
 1. Masterbuilt Portable Charcoal grill med fläktstyrning för enkelt men god grillning
  Masterbuilt Portable

  Smidig kolgrill där du styr temperaturen med hjälp av en inbyggd fläkt! Finns med eller utan benställning

  Från 3 790 :-
 2. Masterbuilt Gravity series 800 griddle and smoker är en kolgrill, varmrök och stekbord i ett. Tänd kolen och ställ in önskad temperatur och tid så sköter Masterbuilt resten!
  Masterbuilt 800 gravity fed griddle

  Kolgrill, rök och stekbord med digital styrning för absolut bästa resultat och kontroll. Du når 230 grader på 10 minuter.

  11 990 :-
 3. Masterbuilt Gravity fed 1050 är både en stor kolgrill och rök i ett. Fyll på kol, tänd och ställ i önskad temperatur på kanppaarna eller med telefonen och Masterbuilts fläkt sköter resten!
  Masterbuilt 1050 gravity fed smoker

  Stor kolgrill och rök med digital styrning och inbyggt fläkt fö optimal temperaturkontroll. Nå 370 grader på 15 minuter från tändning.

  11 990 :-
 4. Vulcanus Grill Pro 910 Masterchef
  Vulcanus Grill Pro Masterchef

  Masterchef är en grill för den äkta grillentusiasten med kombinerad grill, stekbord och bänk. Finns i två storlekar.

  Från 35 995 :-
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023