Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Grillar

Att grilla ses av många som det härligaste sättet att tillaga sin mat. Därför har vi tagit fram ett sortiment av olika grillar som alla har det där lilla extra.

Vi tycker att en grill kan vara så mycket mer en endast en plåtlåda att laga sin mat i och därför har vi valt ut ett sortiment av grillar i alla möjliga utseenden och former. På så sätt blir din grill även en del av designen på din uteplats, altan eller i ditt utekök. Laga din mat med stil och på produkter av hög kvalité med andra ord.

Vi erbjuder allt från gasolgrillar, kolgrillar och vedeldade grillar. Även olika material är väl representerade i vårt grillsortiment. Vi erbjuder utöver våra grillar även vedeldade pizzaugnar, de hittar du här. Vi har också ett stort antal utekaminerlyktor, eldfat och eldkorgar, där en del faktiskt kan utrustas med grillgaller och användas till matlagning de också.

Hos oss hittar du bland annat keramiska Kamadogrillar i hög kvalité från Kamado Joe, perfekt för dig som tar som grillning på stort allvar. Från danska Morsö finns grillar i gjutjärn samt gasolgrillar i formgjutet aluminium. de har även en elgrill som är perfekt för balkongen! En grill i cortenstål är både modernt och trendigt, det erbjuder danska Rais med sitt stekbord i corten, Circle, som även fungerar lika bra som en härlig värmande brasa en sensommarkväll.

Vi har ett stort sortiment av olika tillbehör till våra grillar och pizzaugnar. Tillbehör till Morsös grillar och pizzaugnar hittar du här och övriga grilltillbehör och grillkol är samlade här.

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2