Facebook Pixel
Växla Nav

Bastutillbehör

Bastutillbehör

Ge ditt basturum den lilla extra detaljen med rätt bastutillbehör! Vi har alla de traditionella tillbehören och nyheter.


Här har vi samlat de tillbehören vi tycker tillför en härlig känsla i bastun och bidrar till ett avslappnande bad. Vi har stävor och skopor i traditionella utförande samt i nya moderna tappningar i läckra färger som ger den moderna bastun en unik atmosfär. Blanda som du vill eller matcha, valet är ditt! . Fyll din stäva med vatten och droppa några droppar av eterisk olja i innan du skvätter det över stenarna så sprids en härlig doft, vi har många olika dofter att välja mellan!


Ingen bastu är komplett utan en termometer som visar vilket temperaturen badet är upp i, men varför inte även välja till att ha en hygrometer som visar luftfuktigheten.


För att ditt bastubad ska bli härligt har vi även textilier i linnefrotté, massageborstar och tvålar. Givetvis har vi även burkkylare och mer för dig som tycker om att drycken ska vara kall i bastun. En finsk tradition är att varje bastu ska ha sin egna bastuande som du ställer bland stenarna och när rätt temperatur uppnått och du öser vatten över stenarna och anden kommer ångan stiga och anden begynner sin sägen!


Bastubutiken i Stockholm


Varmt välkommen till oss i Bromma Stockholm för att titta och känna på våra bastutillbehör. Allt det vi visar här på vår hemsidan finns i butiken i Stockholm, men vi skickar även till hela Sverige tack vara vår webbshop.  


Ta en titt här och hitta dina favoriter!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023