Facebook Pixel
Växla Nav

Insatsbrännare

Insatsbrännare

För dig som vill skapa din egna skorstensfria kamin erbjuder vi ett stort sortiment av skorstensfria insatsbrännare. Låt fantasin flöda och skapa din egen omramning utan att behöva tänka på skorsten eller vedförvaring. 

Med våra insatsbrännare får du stora möjligheter till att skapa dig din egen brasa. Du kanske har en öppen spis som du inte vill eller får elda med ved i? Inga problem, ställ in en bioetanolbrännare och fyll med bränsle och njut av härliga lågor ändå. Vi har insatsbrännare från flera ledande tillvarkare som Vauni, Xaralyn (fd Ruby Fires) och många fler. Vissa insatsbrännare som de flesta från Planika, kan du styra med fjärrkontroll, Wi-Fi eller smarta hem-system. Styr elden med en knapptryckning från soffan, reglera lågornas höjd eller stäng av när du tycker att du eldad färdigt. 

Enkelt och säkert

Som alltid med eld är det viktigt att tänka på säkerheten. Följ respektive tillverkares bruksanvsining och bygg alltid omramningarna i icke brännbart material. Prata gärna med oss i butiken för att få råd och hjälp med ditt projekt med att bygga en skorstensfri kamin.

När du hittat en skorstensfri brännare som passar dig kan du enkelt beställa den via vår hemsida för hemleverans eller kom förbi butiken i Bromma utanför Stockholm.

Bastuspecialisten startade redan på 60-talet och har sedan dess fokuserat på bastu, brasvärme och bad. 

Artiklar 1-12 av 24

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024