Facebook Pixel
Växla Nav

Insatsbrännare

Insatsbrännare

För dig som vill skapa din egna skorstensfria kamin erbjuder vi ett stort sortiment av skorstensfria insatsbrännare. Låt fantasin flöda och skapa din egen omramning utan att behöva tänka på skorsten eller vedförvaring. 

Med våra insatsbrännare får du stora möjligheter till att skapa dig din egen brasa. Du kanske har en öppen spis som du inte vill eller får elda med ved i? Inga problem, ställ in en bioetanolbrännare och fyll med bränsle och njut av härliga lågor ändå. Vi har insatsbrännare från flera ledande tillvarkare som Vauni, Xaralyn (fd Ruby Fires) och många fler. Vissa insatsbrännare som de flesta från Planika, kan du styra med fjärrkontroll, Wi-Fi eller smarta hem-system. Styr elden med en knapptryckning från soffan, reglera lågornas höjd eller stäng av när du tycker att du eldad färdigt. 

Enkelt och säkert

Som alltid med eld är det viktigt att tänka på säkerheten. Följ respektive tillverkares bruksanvsining och bygg alltid omramningarna i icke brännbart material. Prata gärna med oss i butiken för att få råd och hjälp med ditt projekt med att bygga en skorstensfri kamin.

När du hittat en skorstensfri brännare som passar dig kan du enkelt beställa den via vår hemsida för hemleverans eller kom förbi butiken i Bromma utanför Stockholm.

Bastuspecialisten startade redan på 60-talet och har sedan dess fokuserat på bastu, brasvärme och bad. 

Artiklar 1-12 av 24

Sätt fallande sortering
 1. Vauni Re:Burn
  Insatsbrännare Vauni Re:Burn

  Vaunis bioetanolbrännare Re:burn med svart hölje. Kan t.ex. ställas in i en öppen spis eller kakelugn. Finns i 2 storlekar.

  Från 12 900 :-
 2. Vauni Re:Build
  Insatsbrännare Vauni Re:Build

  Insatsbrännaren Re:build från Vauni för platsbyggnation av skorstensfri kamin. Finns i två storlekar.

  Från 12 900 :-
 3. Planika Prime Fire med omramningen Forma. Skapa din platsbyggda skorstensfria eldstad på ett snyggt och enkelt sätt.
  Insatsbrännare Planika Prime Fire Forma

  Planikas brännare Prime Fire 990+ i färdig svartlackad omraning för enklare platsbyggnation med snyggt resultat. Finns med öppning åt en, två eller tre sidor.

  Från 72 875 :-
 4. Planika L-fire
  Insatsbrännare Planika L-fire

  Insats med vedträn, stor tank och brinntid på upp till 13 timmar. Finns både med eller utan omramning.

  Från 43 390 :-
 5. Planika FLA3+ 1190
  Insatsbrännare Planika FLA3+

  Planika bioetanolbrännare med stor inbyggd tank för lång brinntid och fjärrkontroll. Finns i flera längder från 790mm till 2490mm.

  Från 83 290 :-
 6. Planika Forma skorstensfri bioetanolbrännare
  Insatsbrännare Planika Forma FLA

  Planikas insatsbrännare FLA3 & FLA3+ i färdig stålomraning för att göra platsbyggnationen både enklare och snyggare. Finns i flera längder samt med öppnig åt ett, två eller tre håll. 

  Från 83 790 :-
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023