Facebook Pixel
Växla Nav

Rais gasinsatser

Rais gasinsatser

Rais gasinsatser Visio Gas ger dig härliga lågor och är enkla att använda. 

Visio Gas finns i flera olika storlekar och former och bygger på 3 storlekar på insatsen med ett frontglas på 70, 90 eller hela 160 cm. välj sedan med glas på en, två eller tre sidor samt som tunnelmodeller, dvs genomsyn. Skräddarsy sedan omramningen efter dina egna önskemål och förutsättningar så kommer du få en unik och härlig platsbyggd gaskamin som värmer upp ditt hem och som samtidigt kan tändas och kontrolleras på enklast möjliga sätt.

Fjärrstyr din eld

Du styr din Visio Gas med den medföljande fjärrkontrollen eller Rais app i din telefon, höj eller sänk värmen/lågorna, starta stoppa som du vill eller styr din insats med en timerfunktion och njut av härligt brasmys utan krångel. 

Verklighetstrogen glödbädd

Danska Rais ger dig en kvalitetsinsats som är utrustad med keramiska vedträn som är mycket naturtrogna gaslågorna som kommer upp ur veden i kombination med den LED-belysta glödbädden ger Rais Visio gas dig samma mysiga stämning och härliga känsla som en vedeldad insats.

Rais gasskorsten

Skorstenssystemet till Rais Visio Gas jobbar med ett slutet system med både till och frånluft i samma rör, allt för att det skall vara så enkelt att elda som möjligt. Du behöver inte heller ha en skorsten upp genom hela huset om du placerar din gaskamin vid eller i närheten av en yttervägg. Då kan skorstenen gå ut genom väggen och avslutas med en väggventil. 

5 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024