Facebook Pixel
Växla Nav

Rais Visio Gas Genomsyn

Från 83 900 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
RAISVIGTCON
Description

Rais Visio Gas med genomsyn ger dig en härlig upplevelse av elden från två sidor, antingen som rumsavdelare eller som en del av en vägg med insyn till elden från två olika rum.

Du får stora möjligheter till att skapa dig din egna gaskamin med en insats från Danska Rais. Insatserna med genomsyn finns med 70 eller 90cm breda glas och du kan själv välja hur du vill att just din gaskamins omramning skall se ut. Enkelheten är slående, starta din brasa med ett knapptryck och justera lågornas höjd steglöst. Du styr brasan med den medföljande fjärrkontrollen eller via Rais app med din telefon eller surfplatta, enkelt och utan besväret med att hugga ved. Tack vare att gasen leds upp genom de keramiska vedträna så ser det verkligen ut som en brasa med riktig ved och tillsammans med den LED-belysta glödbädden får du en underbar brasa att njuta vid.

Skorstenen till din Rais Visio Gas tar hand om både till- och frånluften i samma rör så du alltid får optimal förbränning. Med en gasskorsten behöver du inte heller gå upp genom hela huset med rören utan den kan avslutas med en väggventil om insatsen placeras nära en yttervägg.

Rais insatser fungerar både med gasol på flaska eller om du har stadsgas indraget kan du koppla den till dina befintliga gasledningar. Då justeringen för stadsgas sker på fabriken så måste du välja till anpassningen för stadsgas när du beställer din insats.

Finns med ram i svart eller rostfritt stål.

Produktinformation
Liknande produkter
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024