Facebook Pixel
Växla Nav

Keddy kassett

Keddy kassett

Keddy älskar det här landet - trots klimatet. Och de fortsätter att tillverka sina eldstäder i gjutjärn även fast att det finns enklare sätt. De gör helt enkelt kassetter för nordiska vintrar.

Varje spiskassett som lämnar Keddys fabrik är ett genuint hantverk med gjutjärn som viktigaste beståndsdel, designad för att värma dig genom hela livet.

Det gedigna hantverket bakom varje gjutjärnskassett ses över med ett vaksamt öga och verksamma händer, gjutformarna fylls, töms och skruvas loss för hand. En i taget. Svenskt hantverk har inga genvägar, bara rejäla material med hög kvalité.

Effektiva kassetter med ren förbränning

Keddys spiskassetter har ren förbränning och sotar inte ingen på glaset tack vare den smarta funktionen som gör att uppvärmd luft kan skölja ner över glasets insida och motverka sotningen. Dessutom så hjälper kassetten dig att spara pengar tack vare att den ökar effektiviteten i din öppna spis och värmer härligt de där ruggiga morgnarna när dimman dansar utanför fönstret.

Keddy spiskassetter SK1000/2000

Keddys nya spiskassetter finns i två storlekar och med två olika luckmodeller. SK1000 är de mindre modellerna och SK2000 är de större. Se hur du eldar i Keddys nya kassetter för att du ska få ut bästa möjliga nytta med en sådan.

 

Artiklar 1-12 av 13

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024